May

Okulumuz 4A Sınıfı öğretmenleri Volkan YILMAZ rehberliğinde "Dünya Çocukları" sergisi düzenlediler.

May

Okulumuz 2B sınıfı, öğretmenleri Seda KAYA YILMAZ rehberliğinde doğada piknik yaptılar. Sonrasında hazırlamış oldukları rüzgar güllerinin doğanın etkisi ile hareklerini izledier. Son olarakdoğadan topladıkları materyalleri kullanarak hayvan figürleri oluşturdular. "Okul Dışarıda" günün keyfini hepbirlikte doyasıya yaşadılar.

May

Okulumuz 4C sınıfı atık malzemelerden ürettikleri ürünlerini "YENİDEN KULLAN" adı altında sergilediler.

May

Şehrimizin takımı Trabzonspor'un Süper Ligte şampiyonluğu garantilemesi nedeniyle okulumuzda şampiyonluk kutlaması gerçekleştirildi.

May

Okulumuz özel eğitim sınıfı öğrencileri, kadın öğretmen ve personelimizin anneler gününü kutlayarak öğretmenleri Ayşe BİLGE ve Öznur DOĞRU rehberliğinde hazırladıkları kitap ayraçlarını onlara hediye ettiler.

Okulumuzda yeni bir eTwinning projesi başladı.