eTwinning Nedir?

eTwinning, Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş bir topluluk olup, bu okulların birbirleri ile iletişim kurması, işbirliği yapması, projeler geliştirmesi, paylaşımlarda bulunması amaçlanmaktadır.

eTwinning, Bilgi ve İletişim Teknolojileri (BİT) kullanımıyla okullar için destek, araç ve hizmetler sağlayarak Avrupa'daki okullar arası işbirliğini teşvik eder. Ayrıca; eTwinning, eğitimciler için sürekli çevrimiçi Mesleki Gelişim için ücretsiz fırsatlar da sunmaktadır.

Siz de eTwinning portalına üye olup bu heyecan verici öğrenme topluluğunun bir parçası olabilir, öğrencilerinizle gerçekleştireceğiniz ayrıcalıklı derslerin kapılarını aralayabilirsiniz.

Üye olmak için: https://www.etwinning.net/tr/pub/index.htm

2005 yılında Avrupa Komisyonunun öğrenme Programının ana hareketi olarak başlatılan eTwinning, 2014 yılından bu yana AB Eğitim, Öğretim, Gençlik ve Spor programı olan Erasmus+'a, sıkı bir şekilde entegre edilmiştir.

Yayın: 07.02.2023 - Güncelleme: 07.02.2023 10:22 - Görüntülenme: 114

Etiketler :