Etiket Sonuçları: ETKİNLİK

Ara

Okulumuz anasınıfı öğrencileri aileleriyle birlikte İl Halk Kütüphanesine giderek kitap okuma etkinliği düzenlediler.

Ara

Okulumuz anasınıfı öğrencileri ailelerinin gözetiminde evde deneyler yaptılar ve bu deneyleri ailererine anlattılar.

Ara

'Yaşat ki Değer Bulsun' Projesi kapsamında hazırlanan PTT etkinliğinde  çocuklar  yakınlarına kart ve mektup yazarak geçmişte kalan bu güzel değeri yaşadılar. Bu güzel etkinliği okulumuzda organize eden öğretmenimiz Altınay OFLUOĞLU'na ve okulumuza gelen PTT görevlilerine teşekkür ediyoruz.

Kas

3C sınıfı öğrencilerinden Hatice KARTAL. Zehra Yağmur TİRYAKİ, Azra Gülşen KARAMANLI. Zeynep Nas KARACA isimli öğrencilerimiz teneffüs saatlerinde kendi istekleri ile özel eğitim sınıfına gelip özel gereksinimli arkadaşlarına ukulele dinletisi ve kitap okuma etkinliği yapmaktadırlar. Öğrencilerimizi bu güzel davranışlarından dolayı kutluyoruz.

Kas

Okulumuz 3/B sınıfı öğrencileri meslekleri tanıtarak tanıdı.

May

Okulumuz 2B sınıfı, öğretmenleri Seda KAYA YILMAZ rehberliğinde doğada piknik yaptılar. Sonrasında hazırlamış oldukları rüzgar güllerinin doğanın etkisi ile hareklerini izledier. Son olarakdoğadan topladıkları materyalleri kullanarak hayvan figürleri oluşturdular. "Okul Dışarıda" günün keyfini hepbirlikte doyasıya yaşadılar.