T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
TRABZON / ORTAHİSAR - Piri Reis İlkokulu

e-Güvenlik Okul Politikamız

Okulumuz okul değerleri ve hedefleri doğrultusunda gerekli çalışmaları yapmış ve vizyonu olan bir okuldur. Okulumuz stratejik planında vizyon ve misyon belgesini ortaya koymuştur.2023 vizyonunun belirlediği eğitim hedeflerine ulaşmadaki en önemli yapı taşlarından birisi esas hedef kitle olan öğrencilerde bu değişimi yaratacak olan öğretmenlerdir. Okulumuz vizyon belgesi öğretmene geniş bir yer ayırarak başarının anahtarı olarak   görmektedir. Vizyonumuzda hedeflenen eğitim sistemi insan yetiştirmeyi eğitim temeline almakta ve öğrencilerin bilim temelli, özgür, eleştirel düşünme tavrına sahip ve değerler eğitimini baz alan bir müfredatı benimsemektedir.

Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizi daha iyi imkânlarla yetiştirip düşünce ufku ve yenilikçi ruhu açık bireyler olması için idareciler ve öğretmenler olarak özverili bir şekilde tüm azmimizle çalışmaktayız. 2019-2023 Stratejik Planımızın oluşturulmasında öncelikle tüm paydaşlarımızın katılımını hedefledik. Paydaşlarımızın katılımını sağlamak için kurum içinde sağlıklı bir iletişim ortamının oluşturmaya çalıştık. Ortahisar Piri Reis İlkokulu / Ortaokulu Müdürlüğü olarak hazırladığımız 2015-2019 Stratejik Planı ile eğitim ve öğretime erişim, eğitim öğretimde kalite, kurumsal kapasitenin artırılması alanlarında öngördüğümüz Stratejilerle, hedef ve amaçlarımıza ulaşmak gayretinde olacağız. Nihai hedefimiz, okulumuzda/kurumumuzda gerçekleşecek başarılı çalışmalarla ülkemiz eğitimine katkıda bulunmaktır

Piri Reis İlkokulu hedeflerine ulaşabilmek için ekip ruhu ile çalışan ve takım çalışması yapan personele sahiptir. Tüm çalışmalar ve projeler tartışılır ve en iyi yapabilecek olan öğretmenlerden ekipler kurar ve herkes kendi çalışmalarını en mükemmel şekilde yapmaya çalışır. Diğer taraftan da sadece kendi çalışmalarını değil diğer çalışmalara da katkı sağlamaktan mutlu olan öğretmenler topluluğuna sahiptir. Bu çalışmalar okulumuzun vizyonunu ortaya koymaktadır.

Vizyonumuzda belirtilen hedeflere ulaşmak için en önemli olmazımız öğretmenlerimizdir. Öğretmenlerimiz sadece kendi aralarında değil; öğrenci, veli ve diğer yardımcı personelinde görüşlerini alır ve proje üretirler. Okul yönetimi, öğretmen, öğrenci, veli ve yardımcı personel okulumuzun insan kaynaklarının yapı taşıdır.

Vizyonumuz bizim ulaşmamız gereken hedefleri belirtmektedir

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 09.02.2023 - Güncelleme: 09.02.2023 13:41 - Görüntülenme: 82
  Beğen | 0  kişi beğendi

Etiketler :
e-Güvenlik,